top of page

Tuotemerkki DT® DIESEL TECHNIC GERMANY varaosat


DT DIESEL TECHNIC GERMANY (varaosat) -yhtiöryhmä on yksi varaosien suurista toimittajista maailman johdannaismarkkinoilla. Laaja tuotanto-ohjelma DT- DIESEL TECHNIC sisältää yli 22,000 erilaista varaosaa kuorma-autoille ja eurooppalaisten toimittajien linja-autoille DAF, Evobus, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Renault Trucks, Scania ja Volvo.

Kun julkaistaan tietoja auton uuden mallin ilmestymisestä, DT-DIESEL TECHNIC-tuotteiden hallintaosasto laatii erityistä varaosien DT®-ohjelma, sekä huolehtii valikoiman jatkuvasta laajentamisesta. Samalla tuotteiden kehittämisosasto tekee tiiviisti yhteistyötä alkuperäisten varaosien valmistajien kanssa ja tarvikkeiden sertifioitujen toimittajien kanssa autoalalla.

Tilaajien kasvavien vaatimusten tyydyttämiseksi asiantuntija luovat mukavat varaosajärjestelmät mm. Special DT® Kits. Niihin eli Special DT® Kits –settiin kuuluvat kaikki korjausta varten tarvittavat varaosat yhdellä numerolla tilausta varten. Se antaa mahdollisuuden säästää haun aikaa tilattaessa erillisiä varaosia. DIESEL TECHNIC on tuotteiden monipuolinen valikoima, jotka vastaavat vaatimuksiasi.

DT® -merkkiset tuotteet ovat korkeata laatua ilman kompromisseja ja poikkeuksia. Vain se, jolla on tukeva tukikohta, voi antaa tietä. Erinomainen hinta- ja laatu –suhde on tehnyt DT®-merkistä hyvän merkin, joka se on tällä hetkellä, johtava myynnin jälkeisillä markkinoilla (IAM) kaupallista liikennettä varten.

CADin nykyaikaisten järjestelmien ja tarkkojen mittausteknologian sekä korkeasti koulutettujen tekniikkojen ja insinöörien ansiosta luodaan pohja DIESEL TECHNIC-yhtiön tarjoamalle laadulle.

Diesel Technic-merkkistä varaosaa voidaan tilata ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY-yhtiöstä, joka on DT Diesel Technic-yhtiön virallinen yhteistyökumppani

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page