top of page

ZF Transmission Saksaa (ZF voimansiirto)


ZF Transmission Saksaa (ZF voimansiirto) - toimittaja osat ja hyötyajoneuvojen, linja-autot ja työkoneiden.

ZF Transmission (ZF voimansiirto) Yhtiö on perustettu ja aloitti toimintansa kanssa toimituksen jousituskomponenttien ja ajaa ja lähetykset hyötyajoneuvojen, voimalaitokset, koneet teollisuuden, asema elementit joki ja meri alukset, tuulivoiman, elektroniset komponentit ja järjestelmät, perävaunujen ja puoliperävaunujen.

Seurauksena nopea kehitys tuotelinjan ZF Transmission (ZF voimansiirto) oli yli 80 000 kohdetta. On syytä huomata, että ZF Transmission eroaa sitoutuminen korkeimpien eurooppalaisten normien laadukkaita tuotteita. Jokaisessa yksityiskohdassa ZF Transmission (ZF voimansiirto) laittaa sen ammattimaisuutta ja vastuuta.

Yritys ZF Transmission (ZF voimansiirto) ominaista korkein yrityskulttuuria, korkean teknologian nykyaikaisia ​​laitteita, tiukka laadunvalvonta tuotannon. Tuotteet (ZF voimansiirto) takaa pitkän ja luotettavan toiminnan kuorma- ja linja-autoja.

ETC Europe Truck Finland Oy Yritys tarjoaa täyden valikoiman varaosia vaihteistot, Kertojavaihteet ja voimansiiron koneisto ZF Transmission (ZF Vaihteisto) ja VOITH Transmission.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page